Вівторок, 18 лютого 2020 19:50

В Києві представляють вантажівки MAN

SpecMachinery.com.ua продовжує розповідати про спец- та автотехніку, яка демонструється на виставках, що відкрилися сьогодні в Києві. Тепер дійшла черга розповісти про вантажівки.

Як повідомляє кореспондент SpecMachinery.com.ua, окрім паловозаправників на базі Foton та JAC (про які ми вже розповідали), та зерновоза на базі МАЗ, на виставці представлені також вантажівки MAN.

Нагадаємо, кілька днів тому в Іспанії була представлена нова генерація вантажівок MAN, і зміни торкнулися всіх лінійок.

В Києві на виставці наразі представлені автомобілі поточного покоління. Згодом їм на заміну прийдуть нові авто, але MAN Truck & Bus в Україні не забуває і про вживані машини, пропонуючи програму MAN TopUsed.

Отже, на виставці представлений MAN TGS 21.440 (440 к.с.) з напівпричепом-самоскидом НПС-2650 від українського виробника Egritech з місткістю кузова 52 куб.м.

В Києві представили вантажівки MAN  

Інша вантажівка – MAN TGX 18.440 Agro (440 к.с.) з причепом-самоскидом польського виробництва Zaslav об’ємом аж 60 куб.м.

В Києві представили вантажівки MAN  

В Києві представили вантажівки MAN  

Третя вантажівка – MAN TGX 18.440 (440 к.с.), що пропонується по програмі MAN TopUsed.

В Києві представили вантажівки MAN  

MAN TopUsed – це міжнародний підрозділ MAN Truck & Bus SE з продажу автомобілів, що були у вжитку. Програма діє в більш ніж 30 країнах в 36 фірмових центрах MAN TopUsed. Згідно з правилами програми, команда фахівців, перш ніж запропонувати замовнику будь-яку модель, здійснює ретельну перевірку транспорту, і тільки в разі абсолютного відповідності до встановлених норм, – автівку готують до продажу. А разом с тим – можуть запропонувати різноманітні опції, наприклад гарантійні талони для автомобілів, що діють на території ЄС, індивідуальні рішення по кредитуванню, ремонтно-технічне обслуговування та ін.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: