П'ятниця, 07 лютого 2020 12:12

Mack повернувся до моделей, які не випускав майже 20 років

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, американський виробник відновив випуск середньотоннажних вантажівок.

Mack Trucks повернувся на ринок вантажівок середньої вантажопідйомності, представивши нові вантажівки серії MD на своєму новому заводі Roanoke Valley в Салемі (штат Вірджинія, США).

В останній раз Mack Trucks пропонувала свої середньотонажні вантажівки Freedom, побудовані на базі Renault, майже 20 років тому - в 2002 році. Тепер, через майже 20 років виробник вантажівок Mack повернувся з двома звичайними капотними вантажівкам, які перейняли дизайнерські рішення та досвід від важких моделей класу 8.

Таке повернення Mack в середній сегмент в першу чергу обумовлене зростанням електронної комерції і доставки останньої милі, де клас міських розвізних вантажних машин найбільш затребуваний.

Нова серія MD складається з двох моделей вантажівок з колісною формулою 4x2 - це MD6 повною масою 11791 кг та MD7 повною масою 14 969 кг.

Обидві моделі оснащені двигуном Cummins B6.7L потужністю від 220 до 300 к.с. і обертовим моментом від 759.3 до 895 Нм, який працює в парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач Allison.

У стандартній комплектації серія MD використовує передній і задній міст Meritor, а як опція доступна пневматична підвіска кабіни Mack Maxlite.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: