Середа, 11 грудня 2019 12:11

На ринок України виходять вантажівки Daewoo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в наступному 2020 році вантажівки і самоскиди Daewoo Trucks прибудуть з Південної Кореї і поповнять автопарки українських компаній.

Про це повідомили SpecMachinery.com.ua в прес-службі ексклюзивного імпортера корейської спецтехніки Daewoo в Україні, компанії ТОВ «Авто-Регіон». Нагадаємо, перша інформація по це з’явилась в ході виставки «Комунтех-2019», про що ми повідомляли, а тепер – вантажівки направляються в Україну.

Однією з переваг спеціальної техніки й самоскидів Daewoo Trucks є ведучі мости з бортовими редукторами. Завдяки цьому автомобілі мають більший дорожній просвіт та кращі позашляхові характеристики.

В Україні будуть представлені лінійки Maximus та Novus – передає SpecMachinery.com.ua.

Самоскиди Daewoo Novus доступні у різних модифікаціях, як для роботи в умовах будівництва, так і поза дорожнього покриття, у кар’єрах. На самоскиди встановлено оригінальне спеціальне обладнання на заводі корейського виробника Daewoo Trucks, що значно покращує експлуатаційні характеристики й надійність транспортних засобів.

Автівки лінійки Daewoo Maximus доступні у різних модифікаціях і тоннажності (до 20 тонн). Моделі оснащуються оригінальним обладнанням, що дозволяє розширити функціональні можливості комунальної спецтехніки. А компанія-імпортер взмозі обладнати їх майже будь-якими надбудовами.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: