Четвер, 28 листопада 2019 13:12

У Європі стартували продажі нової електровантажівки DAF

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія DAF Trucks оголосила про європейський старт продажів вантажівки CF Electric з колісною формулою 6×2.

В кінці нинішнього року, як повідомляє прес-служба виробника, перші такі автомобілі будуть передані голландським компаніям HVC та ROVA, які займаються збором та утилізацією відходів.

Крім них, в 2020 році компанія Cure почне використовувати в Роттердамі електричний сміттєвоз з крановим обладнанням, створений на тій же платформі.

Новий DAF CF Electric 6×2 побудований на трьохосному шасі з керованою задньою віссю – подібна конструктивна схема застосовується для поліпшення маневреності та підвищення вантажопідйомності автомобілів. Дозволена повна маса CF Electric 6×2 становить 28 тонн.

Вантажівки, які відправляться в кінці нинішнього – на початку майбутнього року до зазначених вище компаній, оснащені силовою передачею VDL E-Power. Постачальником повністю електричної надбудови є компанія VDL Translift.

Потужність електричної силової передачі VDL E-power становить 210 кВт, крутний момент – 2000 Нм (як і у тягача CF Electric). «Харчується» силова передача від акумуляторних батарей загальною ємністю 170 кВт·год; зарядити акумулятори до рівня в 80% ємності можна за 30 хвилин.

Як уточнюють в DAF Trucks, з кінця 2018 року інша версія CF Electric – тягач з колісною формулою 4×2 – експлуатується цілою низкою голландських транспортних компаній, серед яких – Peter Appel, Simon Loos та Tinie Manders, а також мережа супермаркетів Jumbo. Програма випробувань в реальних умовах передбачає доставку вантажів в супермаркети і дистриб'юторські центри і з них.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: