Субота, 09 листопада 2019 16:52

Німецький автовиробник представив унікальну пожежну машину

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Magirus, що входить в групу CHN Industrial, представила новий автомобіль, що працює на стиснутому природному газі.

Перша в світі пожежна машина на газомоторному пальному Magirus LF 10 є новим доповненням в серії інноваційних машин Innovative Drive Line, в яких застосовуються альтернативні технологій приводу.

У 2018 році Magirus вже представляв першу електричну пожежну машину. Зараз зроблено наступний крок в реалізації стратегії щодо комерціалізації екологічно чистих і екологічних автомобілів.

Пожежна машина Magirus LF 10 використовує новітні розробки FPT Industrial в області альтернативних технологій трансмісії для виробництва інноваційних автомобілів спеціального призначення. Дана техніка на компримованому газовому пальному є практичним рішення для пожежних підрозділів та місцевих органів влади по всьому світу і вже знаходиться у виробництві.

Пожежний автомобіль LF 10 побудований на базі Iveco Eurocargo NP з колісною формулою 4x2 і має на борту 420 літрів пального. Це дозволяє машині проїхати на одній заправці до 300 кілометрів і забезпечує до чотирьох годин роботи насоса.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: