Четвер, 24 жовтня 2019 13:18

Mercedes-Benz готує прем’єру нової позашляхової вантажівки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, німецький автоконцерн готується презентувати нове покоління Zetros.

Концерн Daimler повідомив про світову прем’єру нового покоління вантажівки-всюдихода Mercedes-Benz Zetros, розробленого спеціально для роботи на ринках з високим відсотком позашляхового використання.

Спочатку, Mercedes-Benz Zetros був задуманий як вантажний автомобіль великої вантажопідйомності, призначений для виконання складних транспортних завдань, пов’язаних з високими навантаженнями, тому він знайшов своє ефективне застосування для доставки товарів у віддалені регіони, в лісовому господарстві, а також в нафтогазовій галузі.

Новий 40-тонний позашляховик Zetros отримав більш сильний двигун потужністю до 375 кВт (510 к.с.) з обертовим моментом 2400 Нм і характеризується екстремальними можливостями прохідності за рахунок постійної системи повного приводу.

У екстер’єр кабіни так само були внесені візуально-функціональні зміни, зокрема змінилась решітка радіатора, яка завдяки оптимізованому напрямку потоку повітря забезпечує ще більш ефективне охолодження.

Також варто додати, що новий Zetros має безліч поліпшень в деталях, в тому числі такі речі, як більш легкий доступ до кабіни або змінена приладова панель.

Як і раніше, новий Zetros залишається доступним в варіантах Euro III та Euro V для ринків з низькою якістю пального і тому основними ринками його збуту є Близький Схід, Африка та Латинська Америка.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: