Вівторок, 15 жовтня 2019 14:43

Визначено кращого водія Європи конкурсу DAF Driver Challenge 2019

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, перше місце в конкурсі DAF Driver Challenge 2019 зайняв Пітер Джейкобс з Бельгії. За перемогу в захоплюючому міжнародному фіналі, що проходив на полігоні Goodyear в Люксембурзі, боролися 18 претендентів з усієї Європи.

Друге і третє місця зайняли Неріюс Віткаускас з Литви та Мирослав Свобода з Чехії, відповідно – передає SpecMachinery.com.ua.

«Конкуренція була настільки серйозною, що перемога стала для мене повною несподіванкою, - заявив 32-річний Джейкобс, визнаний кращим європейським водієм вантажівки, - Навіть національний фінал був досить складним, а тут нам доводилося в буквальному сенсі робити все можливе. Крім того, що випробування на вантажівках з причепами потребували максимальних фізичних зусиль, значні труднощі представляли і письмові завдання на знання технологій, законодавчих і нормативних актів, які нам довелося виконувати».

Нагадаємо, проведення конкурсу DAF Driver Challenge почалося минулої весни з організації національних змагань в 30 країнах за участю більше 1000 конкурсантів і завершилося міжнародним фіналом, в ході якого за перемогу боролися 18 водіїв. За виступом учасників ретельно стежило журі з шести суддів, яке діяло за підтримки групи аудиторів з європейської експертної організації Dekra.

Компанія DAF хотіла знайти найкращого водія, тому взяти участь в DAF Driver Challenge міг будь-який професіонал, незалежно від марки вантажівки, яким він керує в ході повсякденної роботи.

Нагадаємо, восени пройшла низка міжнародних заходів на кращого водія та кращого оператора спецтехніки. В багатьох із них приймали участь і українці.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: