Четвер, 19 вересня 2019 15:49

Розроблено перший в світі безпілотний електричний автобетонозмішувач

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, китайська корпорація Sany, виробник будівельно-дорожньої і спеціальної техніки, представила перший в світі електричний бетонозмішувач без водія.

Вантажівка-бетономішалка Sany на електроприводі і з автономним водінням, була офіційно випущена на підприємстві виробника, після чого попрямувала на тестову експлуатацію – передає SpecMachinery.com.ua.

Принцип роботи автономного бетономіксера схожий з іншими автономними транспортними засобами, які вже тестуються в світі або ж приступили до пробної експлуатації.

Камера і радіолокатор на змішувачі збирають дані стану дороги навколо автомобіля, ретранслюючи їх в обробник, який після аналізу отриманої інформації видає сигнал на контролер транспортного засобу, щоб реалізувати роботу без водія.

За словами виробника, автоматична система керування з точністю до 10 мм, була незалежно розроблена інтелектуальним науково-дослідним інститутом Sany. Змішувач також оснащений системою постійного регулювання температури, що дозволяє його експлуатацію при температурах від - 50 ℃ до + 50 ℃.

Для живлення електродвигуна, Sany застосовує провідну систему акумуляторних батарей з технологією управління температурним режимом і системою безпеки.

На одній зарядці спеціальний електромобіль має діапазон ходу 250 км, чого цілком достатньо на одну денну зміну.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: