Четвер, 23 травня 2019 18:49

«Стартапери» розробили повністю електричну вантажівку

Трендом технічних інновацій в останні роки міцно стали електровантажівки. На сьогоднішній день такими розробками можуть похвалитися мало не всі великі виробники комерційного транспорту. Однак, до грандів підтягується все більше «молоді».

Коли стартапи зможуть позмагатися з іменитими виробниками – припускати зарано, однак сміливості і технічній вигадці їм не позичати. Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на виставці Advanced Clean Transportation Expo 2019, стартап-проект CityFreighter показав свою першу повністю електричну середньотоннажну вантажівку CF1, яка за словами компанії, була переведений з проекту в прототип всього за 10 місяців.

Електрична вантажівка орієнтована на внутрішньоміські перевезення. CF1 має вантажопідйомність 2,4 тонни, і отримала модульний вантажний фургон об'ємом 21 м3 з вантажною висотою підлоги всього 432 мм. Наднизьке шасі спроектовано компанією Coxx Mobile Systems.

CF1 оснащений електричною пневматичною підвіскою, що виключає необхідність в задньому вантажному ліфті. Акумуляторна електрична трансмісія буде мати дальність ходу понад 160 км із загальною масою автомобіля 5 тонн.

У вантажівку CF1 інтегровано передове програмне забезпечення для зв'язку і логістики, а також системи безпеки.

Компанія CityFreighter вже обзавелася своїми офісами не тільки в США, але і в Європі, і в Китаї. Планується спочатку вийти на американський ринок, а потім вже буде Європа і можливо Китай.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: