П'ятниця, 26 квітня 2019 11:39

Toyota готує новий комерційний вен для Європи

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Toyota Proace City є ребеджінг французької моделі від PSA, яка також буде пропонуватися під марками Peugeot, Citroen і Opel. Автомобіль відрізняє рекордна, за мірками класу, довжина вантажного відсіку, здатність перевозити два європіддона. Вантажопідйомність становить 1 тонну.

В рамках своєї співпраці з PSA Toyota Motor почне продажі в Європі моделі Proace City. Вона буде представлена ​​в трьох модифікаціях: фургон, вантажопасажирський фургон і пасажирський мінівен під назвою Proace City Verso - передає SpecMachinery.com.ua. Для кожної версії буде передбачено дві довжини кузова: 4,4 і 4,7 м. У кожної модифікації будуть аналоги: Peugeot Partner, Citroen Berlingo і Opel (У Великобританії - Vauxhall) Combo. Ці імена давно відомі на європейському ринку, тепер в «сім'ю» вливається і Toyota, хоча це не перша спільна модель.

Виробляти Proace City будуть в Іспанії разом з Partner та Berlingo.

Обсяг вантажного відсіку Proace City складає 3,3 куб. м в короткій версії і 4,3 куб. м в подовженій, при використанні функції Smart Cargo. Вона допомагає домогтися максимального обсягу в пасажирських і вантажопасажирських версіях за рахунок особливої ​​схеми складання сидінь, в т.ч. в перегородку між вантажним відсіком і передньою частиною салону.

Proace City називають однією з небагатьох моделей в класі, здатних прийняти на борт два європіддона.

Запропонують бензинові і дизельні двигуни потужністю від 74 до 128 к.с. Трансмісія - 5 і 6-ступінчасті МКПП і 8-ступінчастий «автомат».

Прем'єра запланована 30 квітня на виставці комерційного транспорту в Бірмінгемі, старт продажів - початок 2020 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: