Четвер, 10 жовтня 2024 13:49

Саудити закупили для України реанімобілі на шасі Ford Transit

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, королівство з пустелі Аравійського півострова придбало й передало Києву 25 карет інтенсивної терапії.

В подарунковий пакет від саудитів увійшли реанімобілі на шасі Ford Transit

Уся техніка вже розподілена й відправлена до 17 регіональних Центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Автомобілі замінили пошкоджені в ході війни машини та поповнили парк, де транспорт був фізично зношений.

Завдячуючи Благодійному центру King Salman Humanitarian Aid and Relief Centre зі згаданого Королівства, машини отримають Центри у Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Сумській та Чернігівській областях.

Це – реанімаційні автомобілі на шасі Ford Transit, чия ходова та фургон в автопарках станцій швидкої допомоги та Центрів медицини катастроф мають схвальні відгуки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, салони цих карет облаштовані за найсучаснішими стандартами комплектації як мобільні відділення інтенсивної терапії, включаючи реанімаційний блок з апаратом ШВЛ та дефібрилятором.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: