Четвер, 10 жовтня 2024 12:35

В Україні виготовили цікавий бригадний автомобіль на шасі IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для відновлення електромереж на півдні України виготовлено новий бригадний автомобіль на IVECO Eurocargo.

Енергетики на півдні України отримали новий бригадний автомобіль на базі повнопривідного вантажного шасі IVECO Eurocargo ML110-250 4x4.

Спецтехніку буде застосовано для відновлення електромереж.

Бригадний автомобіль ТК-IV-АРМ на базі IVECO EUROCARGO ML110-250 4x4 – це автомобіль на шасі повнопривідного автомобіля IVECO EUROCARGO ML110-250 4x4 з 3-місною кабіною.

Автомобіль призначений для доставки персоналу та забезпечення проведення ремонтних робіт ремонтними бригадами в умовах відсутності дорожнього покриття.

Фургон виконується з розпашними дверима. Боковий основний вхід виготовляється з пониженням.

Каркасна конструкція (з несучим сталевим каркасом), що забезпечує безпечне перевезення пасажирів відповідно законодавчих актів України, що регулюють пасажирські перевезення.

Зовнішня обшивка металева – з оцинкованого металевого листа товщиною не менше 0,7 мм із полімерним покриттям або з пластика, армованого скловолокном

Утеплення - екструдований пінополістирол товщиною 40 мм

Внутрішня обшивка - алюмокомпозитна панель 3-4 мм з малюнком «під деревину»   

Вентиляційні люки пасажирського відсіку - 1 од.

Наявність розводки 220В в кількості розеток - до 10 шт.

Система опалення пасажирського відсіку подвійна: працююча від автономного повітряного обігрівача салону, так і від системи охолодження двигуна.

В пасажирському відсіку розташовані сидіння для перевезення 5(6)-ти пасажирів, автономний опалювач, шафа для одягу, відкидний стіл. Система зв’язку з кабіною водія.

Фургон облаштовано системою сповіщення водія при відкритті дверей. Освітлення салону: світлодіодні світильники з євровимикачами.

Вантажний відсік призначений для перевезення обладнання та інструменту, враховує розташування шаф для перевезення балонів посту газо-зварювальника, відокремленої ніши для перевезення генератора та верстату над ним, стелажа глибиною 500 мм з трьома полицями з регульованою висотою.

Передбачені подвійні двері, які розташовані в задній частині і передбачені для завантаження обладнання.

Тут наявні:

автономний дизельний опалювач пасажирського відсіку фургону;

текстильне облаштування сидінь кабіни водія та шкірозамінник сидінь пасажирського салону фургону;

передпусковий опалювач системи охолодження двигуна для поліпшення пуску двигуна за низьких температур;

передні буксирувальні провушина – палець.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автомобіль комплектується шинами підвищеної прохідності, а також електричною лебідкою тягової Dragon Winch 22000 з тяговим зусиллям 9,7 т.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: