Вівторок, 24 вересня 2024 12:05

В Україні виготовили велику партію аварійно-ремонтних автомобілів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «Спец-Ком-Сервіс», що працює під брендом Polycar, успішно завершила роботу над масштабним проектом.

Цього разу завдяки фінансуванню, отриманому від міжнародного фонду USAID, незалежної агенції федерального уряду США, було вироблено партію з восьми аварійно-ремонтних автомобілів, які будуть використовуватися для здійснення оперативного ремонту на об’єктах критичної інфраструктури.

Компанія виготовила та поставила 8 автомобілів на базі шасі ISUZU NPR75L-K з надбудовою у вигляді аварійно-ремонтного фургона.

З урахуванням вимог, які висуваються до подібного виду конструкцій, фургон розділений на два відсіки, один з яких призначений для комфортного транспортування і розміщення бригади з 6 осіб.

Другий відсік призначений для транспортування спеціалізованого обладнання та інструментів.

Сам фургон виготовлений за безкаркасною схемою з сендвіч-панелей з утеплювачем, що забезпечує міцність, але водночас легкість і достатню термоізоляцію. Усередині і зовні в конструкції передбачено цілу низку рішень, що підвищують зносостійкість, захист від пошкоджень і води, що позитивно впливає на термін експлуатації.

Своєю чергою технологічний відсік і додаткові ніші спроектовані так, щоб автомобіль міг взяти на борт максимальний набір обладнання, яке може знадобитися в процесі ремонту.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у комплектації передбачені зварювальний інвертор, генератор, мотопомпа для брудної води, а пост газозварювальника-різальника обладнано пропановим і кисневим балонами, газовим різаком і комплектом рукавів і манометрів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: