Вівторок, 24 вересня 2024 10:57

Реанімобілі бельгійської медслужби тепер працюватимуть в ЗСУ

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ще шість реанімаційних автомобілів для армійської медицини надійшли в Україну від бельгійської неурядової організації Befoua.

Це вже 16-й за відліком транш, який згаданий фонд провів спільно з благодійниками БФ "Милосердя та здоров'я". 22 вересня, у центрі Львова під стінами мистецького храму відбулося урочисте дарування техніки.

До України надійшли укомплектовані карети класу В (Б), тобто інтенсивної терапії. Разом з технікою бельгійці передали медикаменти, обладнання та спеціалізовані аптечки.

Машини оснащені киснем, наркозним апаратом, дефібрилятором, відсмоктувачем, монітором пацієнта та іншим. Тобто, це повністю оснащені автівки, які зможуть евакуювати в стабільному стані пацієнта з місця ураження до лікарні.

Про моделі шасі для медичних автомобілів не повідомляється, але зі світлин добре вгадуються три моделі Volkswagen Transporter та стільки ж Renault Trafic.

Обидва бренди в Україні добре представлені, у т.ч. у виконанні карет швидкої медичної допомоги різного класу. Такі машини доволі часто надходять в автопарки армійських медичних підрозділів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з цього траншу реанімобілі дісталися медикам 3-ї окремої штурмової бригади, а також стабілізаційним пунктам Покровського напрямку та шпиталю в Дніпрі.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: