П'ятниця, 13 вересня 2024 10:40

MAN представить електровантажівку для міських перевезень

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виставці IAA 2024 компанія MAN Truck & Bus презентує свою нову електричну вантажівку MAN eTGL.

Нова електровантажівка MAN eTGL розрахована на перевезення вантажів у міських умовах з корисним навантаженням до 6,6 тонни.

Заявлений запас ходу складає до 235 кілометрів, а час зарядки — всього 30 хвилин, що робить її корисною для постачання товарів у магазини, ресторани та супермаркети.

Модель базується на перевіреній 12-тонній дизельній вантажівці та оснащена двома акумуляторними блоками загальною місткістю 160 кВт-год, які розміщені по обидва боки рами.

MAN eTGL розширює наявні моделі eTGS та eTGX, що дозволяє компанії пропонувати електричні вантажівки для перевезення вантажів вагою від 12 до 42 тонн.

Це робить MAN повноцінним постачальником електромобілів, здатним задовольнити потреби перевізників — від легких міських постачань до важких перевезень на великі відстані.

Головна перевага нової моделі — її здатність відповідати висхідним вимогам до шумових та екологічних стандартів у містах, що робить її ідеальним вибором для розподільчого транспорту.

Електродвигун вантажівки, потужністю 285 к.с. (210 кВт), розташований в центрі рами, передає потужність на задню вісь через карданний вал.

MAN eTGL також оснащена простим для маневрування шасі з колісною базою 4500 мм, що забезпечує оптимальну керованість у міських умовах.

Містка кабіна пропонує високий рівень комфорту з низькою посадкою та зручними відділеннями для зберігання документів та особистих речей.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ця 12-тонна модель стане доступною для продажу у квітні 2025 року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: