Понеділок, 02 вересня 2024 16:52

УКР ТРАК виготовив сучасний лісовоз на шасі JAC N350

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія УКР ТРАК продовжує поставляти спеціалізовану техніку для різних галузей господарювання.

Нещодавно компанія завершила виготовлення та передачу сучасного сортиментовоза на базі шасі JAC N350, який стане надійним помічником у перевезенні лісу.

Лісовоз на шасі JAC N350 має загальну вантажопідйомність 24 400 кг та колісну формулу 6х4. Автомобіль оснащений двигуном об’ємом 9726 см³ і потужністю 342 к.с.

Сортиментовозна платформа довжиною 5600 мм і шириною 2450 мм обладнана шістьма парами стійок для безпечного та ефективного транспортування деревини.

На лісовозі також встановлено маніпулятор із розміщенням на кормі автомобіля. Він оснащений гідравлічним захватом універсального типу з ротатором та максимальним вильотом стріли 7,5 м.

Вантажопідйомність на максимальному вильоті складає 1 400 кг, а на відстані 4 м – 2 600 кг.

Додаткові переваги маніпулятора включають гасник коливань захвату, систему аварійної зупинки крану відповідно до техніки безпеки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тут також наявне освітлювальне обладнання на стрілі та рукояті для роботи в темний час доби.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: