Четвер, 01 серпня 2024 12:20

Шпигуни помітили новий Volkswagen Transporter T7

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volkswagen проводить завершальні випробувальні тести нового Transporter напередодні його дебюту вже цієї осені.

Мінівен буде доступний у пасажирській, вантажній та комбінованій версіях з дизельною, гібридною та електричною силовими установками.

Шпигунам Carscoops вдалось «спіймати» в об’єктиви камер новий Transporter T7. Volkswagen вже неодноразово ділився тизерними зображеннями майбутньої новинки й тепер стало відомо, що її офіційна презентація відбудеться восени.

Як відомо, новий T7 має спільну базу з Ford Transit, проте модель отримала унікальний корпоративний дизайн передньої частини VW, який дещо нагадує електричний ID.Buzz.

Решта дизайну дуже повторює Ford Transit Custom, але, здається, Transporter матиме унікальні задні ліхтарі.

Компанія підтвердила, що фургон буде пропонуватися з двома варіантами колісної бази довжиною 3100 мм і 3500 мм. Це дозволить новому Transporter вмістити до 9 кубічних метрів вантажу.

В салоні новинка матиме 12-дюймову цифрову панель приладів і 13-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи.

Окрім цього, Transporter отримав нове кермо, електронне стоянкове гальмо та консоль із бездротовою зарядною станцією для смартфона й портами USB-A, USB-C й 12-вольтовим роз’ємом.

Volkswagen запропонує дво-, три-, чотири-, п’яти- та шестимісні конфігурації, а також варіанти панельного фургона та комбі.

Лінійка доступних силових агрегатів досить широка: дизелі, потужністю 110, 150 й 170 кінських сил; гібрид потужністю 233 к.с., а також електричні силові агрегати потужністю 116, 136, 218, 286 “конячок”.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також новинка матиме так званий «концентратор живлення», який видає потужність до 400 Вт, гібридний і електричний варіанти мають інвертор з потужністю 2,3 кВт.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: