Вівторок, 23 липня 2024 09:52

Укртелеком отримав в оперативний лізинг майже 300 автомобілів Citroen

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, бренд Citroen виконав масштабне замовлення для компанії Укртелеком, що включало в себе 235 мінівенів Berlingo та 55 седанів C-Elysee.

У лізингові платежі враховані витрати на страхування автомобілів, постановку на облік, витрати на регламентні ТО, зберігання шин, надання підмінних автомобілів на час ремонтів, цілодобова технічна підтримка, тощо.

Цікаво, що компанія Укртелеком стала першим корпоративним клієнтом нового Citroen Berlingo у такій кількості не лише в межах Україні.

Для компанії Укртелеком було передано автомобілі Citroen Berlingo у виконанні зі стандартним кузовом L1, з економічним турбодизелем 1.5 BlueHDi та 6-ступеневою механічною коробкою перемикання передач.

Приємністю стала наявність 10 дюймового сенсорного дисплею з бездротовим Android Auto/Apple Car Play, управлінням на кермі, цифровою панеллю приладів.

Також відзначимо, що новий Citroen Berlingo доступний зі збільшеним кузовом L2, автоматичною коробкою перемикання передач, численними опціями.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, седани Citroen C-Elysee для Укртелеком представлені в комплектації LIVE, оснащені бензиновими двигунами 1.6VTi 115 та автоматичними коробками перемикання передач.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: