Понеділок, 22 липня 2024 14:59

Благодійники передали ГУР 20 фургонів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, благодійники з MK Foundation передали українським розвідникам партію фургонів Volkswagen.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України розповіли, що отримали 20 фургонів Volkswagen T5.

Такі маневрені буси на фронті виконують логістичні функції, можуть функціонувати як пересувані ремонтні майстерні та едукаційні машини.

«Через високе застосування супротивником скидів з дронів, ми дуже потребуємо колісної техніки, зокрема буси», – розповіли у ГУР.

Частина машин передана роті безпілотних розвідувально-ударних комплексів ГУР.

Якщо великою технікою військо забезпечує держава й наші міжнародні партнери, то потребу в автівках на кшталт бусів або пікапів зазвичай закривають волонтери та благодійні фонди.

Також на передачі був присутній боєць на псевдо Янки з білоруського добровольчого корпусу, який, ймовірно, теж отримав частину машин.

«Волонтери відіграють величезну роль у війні, вони забезпечують армію потрібними їй компонентами: транспорт, дрони – і це можна перераховувати нескінченно. Якби не було волонтерів, було б важко», – розповів білоруський доброволець Янки.

Нагадаємо, ігрове ком’юніті вже декілька років злагоджено працює задля забезпечення Сил оборони машинами. У 2023 році благодійний фонд MK Foundation передав на фронт 100 авто Volkswagen.

Тоді автомобілі були розподілені по різних підрозділах Сил оборони, частина з них надійшла, зокрема, у 67 та 41 окремі механізовані бригади.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у липні воїни повітряного командування «Південь» Повітряних Сил Збройних Сил України отримали 25 нових пікапів від фонду «Повернись живим».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: