Вівторок, 09 липня 2024 09:51

Фронтову Харківщину терміново підсилили «швидкими» Citroen Jumper

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, прийшло відразу десять новеньких карет швидкої медичної допомоги, що підсилили автопарки станцій відділень «екстренки» в обласному центрі та громадах.

Машини придбано за програмами платформи UNITED24. Окрім Харкова, новенькі спеціалізовані автомобілі адресно відправлено в Дергачівську, Ізюмську, Красноградську, Чугуївську, Лозівську та Валківську громади.

Частина цих територій фактично перебуває у фронтовій смузі, де медикам доводиться працювати в умовах постійних ворожих обстрілів.

Карети швидкої медичної допомоги на шасі Citroen Jumper в області вже добре відомі. Вони належать до суцільнометалевих фургонів з високим дахом, що робить роботу медиків більш комфортною.

Машина гарно себе веде як на міських, так і на сільських дорогах, хоча це не позашляхова версія. Тут притаманний Jumper передній привід та колісна формула 4х2.

Автомобіль комплектується 4-циліндровим дизельним двигуном 70 кВт/95 к.с. та 5-ступеневою механічною коробкою передач, хоча в окремих версіях може стояти більш потужний силовий агрегат на 127 к.с.

Машини обладнані повним комплектом сучасних засобів надання послуг пацієнтам.

Підбір обладнання та устаткування здійснено за світовими стандартами - з дефібриляторами, пульсоксиметрами, інфузоматами, глюкометрами, стаціонарними балонами з киснем, апаратами ШВЛ тощо.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, із врахуванням наближеної смуги бойових дій та частих обстрілів, тут запасено багато перев'язувального матеріалу, атрибутики для запобігання кровотечам, знеболювальних препаратів тощо.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: