Четвер, 30 травня 2024 10:05

У Києві презентували цікаві автомобілі для громад

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на території столичного МВЦ 28 травня відбулася презентація Каталогу виробників «Українська техніка для громад».

Ініціатива реалізується Федерацією роботодавців України спільно з Міністерством економіки України, Асоціацією міст України та Офісом народного депутата Дмитра Кисилевського у рамках політики «Зроблено в Україні».

Каталог покликань надати замовникам інформацію про українських виробників техніки для громад і сприяти збільшенню попиту на товари, що виробляються в Україні.

До каталогу увійшли 255 одиниць техніки (вантажівки, автобуси, причепи), що виготовляється на 32 підприємствах із 14 областей України. Зокрема, у ньому представлено продукцію Кременчуцького заводу комунальної техніки «Альфатекс».

На виставці було показано три автомобілі з великої виробничої лінійки підприємства. Це сміттєвоз заднього завантаження АТ-4041 на шасі Dayun CGC1210. Потім аварійно-ремонтна майстерня АТ АМ-0102 на базі Dayun CGC1100 та вакуумна машина АТ ВО-0702 на шасі Dayun CGC1120.

Також на виставці можна було побачити три машини виробництва й підприємства «Спецбудмаш». Це сміттєвоз із бічним завантаженням СБМ 401/2 на шасі JAC N120, самоскид МДКЗ на базі JAC N200 та дорожня комбінована машина МДКЗ на базі JAC N120.

Експонувалася й техніка Isuzu – середньотоннажне шасі NQR, а також пікап D-Max. Поруч також стояв автобус Ataman на шасі Isuzu, виготовлений підприємством «Черкаський автобус».

Підприємство «Патрон-Авто» показало напівпричіп-контейнеровоз власного виробництва. Це модель 20-3 вантажопідйомністю 33 т для перевезення 20-футових контейнерів.

Неподалік демонструвався самоскид на шасі Renault D18, оснащений 10-кубовим кузовом вітчизняної марки Viva.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до каталогу також увійшли такі відомі вітчизняні виробники причіпної техніки як «Завод Кобзаренка» та підприємство Dlight. Останнє представило свій популярний причіп для аграріїв – Agromaster, оснащений краном-маніпулятором.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: