Понеділок, 27 травня 2024 09:37

MAN представив нові електровантажівки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія MAN вперше представила новий модельний ряд електричних шасі з колісною формулою 4х2 і 6х2 на виставці IFAT 2024 у Мюнхені.

Нові повністю електричні шасі є основою для широкого спектру завдань у муніципальному та комунальному секторах. Завдяки очікуваному прогнозованому терміну служби до 1,6 мільйона кілометрів пробігу або до 15 років, залежно від типу застосування.

Також нові версії шасі eTGX і eTGS можуть бути максимально індивідуалізовані за допомогою різноманітних варіантів колісних баз, кабін, класів потужності двигунів, комбінацій акумуляторів, позицій підключення зарядки та багатьох інших типових для галузі функцій.

Шасі MAN eTGX і MAN eTGS вантажопідйомністю від 18 до 28 т з трьома, чотирма, п’ятьма або шістьма модульно комбінованими батареями, які можна встановлювати в різних положеннях, і потужністю 333, 449 або 544 к.с. на вибір пропонують саме те, що потрібно для широкого спектру кузовних рішень.

Гнучкий вільний простір для компонентів кузова на рамі автомобіля, широкий вибір механічних та електричних приводів для функцій кузова в різних класах продуктивності, до дев’яти різних колісних баз, шість варіантів кабін, керовані та некеровані задні мости, пневматична та повна пневматична підвіска, програми водіння, спеціально адаптовані до відповідного застосування, та численні інші типові для галузі особливості.

На новому шасі MAN eTruck можна легко реалізувати сміттєзбиральну техніку в якості заднього або бокового навантажувача, навантажувача з відкидним бортом і скіпового навантажувача.

Наприклад, для будівельних скіпів, вантажні автомобілі-платформи, тристоронні самоскиди і кранові самоскиди для перевезення будівельних матеріалів, а також снігоприбиральну техніку або підйомні робочі платформи, поряд з багатьма іншими кузовними рішеннями.

І з великими запасами ходу, адже навіть для найкоротшої колісної бази 3,75 м доступні п’ять акумуляторних батарей з корисною ємністю до 400 кВт-год. Це відповідає запасу ходу до 500 кілометрів без проміжної зарядки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, таким чином, типові щоденні пробіги при виконанні комунальних робіт та вивезенні відходів також можливі з меншою кількістю акумуляторів. Натомість доступне корисне навантаження збільшується до 2400 кілограмів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: