П'ятниця, 03 травня 2024 11:22

MAN підвищив рівень комфорту та безпеки свого фургона TGE

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з 2025 року MAN TGE отримає значне функціональне та інтер’єрне оновлення, зробивши найбільший технологічний стрибок у своїй історії.

Фургон від MAN Truck & Bus отримає абсолютно нову архітектуру бортової системи. Нове покоління блоків управління, з одного боку, відповідає ще вищим вимогам кібербезпеки, а з іншого — значно підвищує активну і пасивну безпеку для водіїв та інших учасників дорожнього руху за допомогою нових систем допомоги водієві.

Таким чином, MAN TGE краще захищений від цифрових маніпуляцій і несанкціонованих змін у програмному забезпеченні автомобіля, а також ідеально обладнаний для майбутніх цифрових онлайн-сервісів.

Ще однією перевагою є можливість бездротового оновлення. Це усуває необхідність відвідування майстерні для оновлення програмного забезпечення та постійно підвищує стабільність роботи програмного забезпечення.

Поєднання нових блоків керування з новими радарними датчиками та камерами також дозволило значно покращити системи безпеки та допомоги водієві.

Наприклад, абсолютно новими є системи попередження про сліпі зони та попередження про з’їзд з дороги. Тепер вони є стандартними для всіх MAN TGE масою понад 3,5 т з допуском N2 й опціональними для автомобілів з допуском N1.

Опціональні системи допомоги — Cruise Assist, Cruise Assist Plus і Turn Assist — також є новими розробками. Крім того, майже всі системи були переглянуті, а їх функції розширені.

Заслуговує на увагу також розширений список систем допомоги, що входять до стандартної комплектації.

Кожен MAN TGE Next Level оснащується системою виявлення втоми, системою розпізнавання дорожніх знаків, інтелектуальною системою контролю швидкості, системою допомоги при екстреному гальмуванні, системою допомоги при паркуванні, системою активного утримання в смузі руху, круїз-контролем і системою контролю тиску в шинах.

Також новинками в стандартній комплектації MAN TGE з допуском N1 є подушка безпеки пасажира і система реєстрації аварій. Остання реєструє і зберігає критичні, пов’язані з зіткненням параметри та інформацію незадовго до, під час і відразу після зіткнення.

Таким чином, важливі дані стають доступними для розслідування аварій та аналізу ефективності засобів безпеки. Подушка безпеки переднього пасажира все ще доступна як опція для автомобілів з сертифікатом N2.

TGE Next Level також оснащений багатьма новими функціями комфорту: нова приладова панель з цифровими приладами та великим сенсорним дисплеєм MAN Media Van для керування функціями автомобіля та інформаційно-розважальною системою.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробництво перших варіантів моделі розпочнеться в червні 2024 року, а впродовж року з’являться інші варіанти.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: