Вівторок, 16 квітня 2024 13:43

Теплоенергетики Чернігова отримали новий вітчизняний самоскид

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод «Техкомплект» виготовив новий самоскид «Кошманівець» на базі IVECO Daily 70C16 із тристороннім розвантаженням кузова.

Призначенням самоскида IVECO Daily 70C16 є перевезення сільськогосподарської продукції, а також сипких будматеріалів – піску, щебеню та іншого. Повна маса автомобіля складає  трохи більше семи тонн.

У кабіні можуть комфортно розташуватися троє людей. Максимальна швидкість, яку розвиває самоскид, становить 90 кілометрів на годину.

IVECO Daily 70C16  – вантажний автомобіль із заднім приводом, який оснащено механічною шестиступінчастою коробкою передач. Максимальна маса вантажу, що перевозиться, становить приблизно 4 тонни.

Завдяки потужній рамі автомобіль показує відмінні результати вантажопідйомності і створений спеціально для їзди дорогами з твердим покриттям або ґрунтовим дорогам.

IVECO Daily 70C16 має висоту бортів 900 міліметрів. Задній та бічні борти становлять прямобортний металевий кузов. Розвантаження провадиться з трьох сторін.

Це дає змогу використовувати техніку в будь-якому із зручних положень, не виключаючи важкодоступних місць. Невеликі розміри самоскида уможливлюють експлуатувати його у місцях, де маневрування обмежене.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, управління перекиданням кузова здійснюється за допомогою невеликого важеля, що знаходиться в кузові автомобіля.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: