Вівторок, 19 березня 2024 09:53

В Україні виготовили сучасний спецавтомобіль для транспортних електриків

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Кременчуцький завод «Альфатекс» відвантажив до Кропивницького автомобіль для обслуговування та ремонту контактних мереж.

Муніципальний електротранспорт часто залишається непоміченим для широкої громадськості, але він вимагає складних робіт з технічного обслуговування та ремонту для забезпечення безперебійної роботи.

Нова техніка АТ-70М дозволить оперативно втручатися у випадку аварійних ситуацій та проводити планове обслуговування. Це дуже важливо для забезпечення безперебійного функціонування комунального електротранспорту.

Аварійно-відновлювальний автомобіль АТ-70М має характеристики, що дозволяють виконувати складну роботу з ремонту та обслуговування контактних мереж швидко та якісно.

Новий автомобіль оснащений підіймачем на даху, що дозволяє ремонтним бригадам досягати необхідної висоти для проведення робіт на контактних мережах.

Максимальна вантажопідйомність робочої платформи — 300 кг. Максимальна висота підйому робочої платформи від рівня дорожнього покриття до робочої зони електромонтера — 6000 мм.

Транспортний засіб створено на базі шасі DAYUN CGC1120 (4х2) з вантажним фургоном, який добре підходить для встановлення надбудови. Вантажопідйомність шасі — 8100 кг.

DAYUN CGC1120 має наступні технічні характеристики:

колісна формула — 4х2;

двигун, марка — WEICHAI WP4.1Q160E50;

потужність двигуна — 110,5 (150) кВт (к.с.);

КПП — Fast Gear 6J70T (механічна 6 ступінчаста);

паливний бак — 120 л (алюмінієвий);

гальмівна система — з ABS.

Вантажний фургон розділений на два відсіки, щоб відокремити місце для розташування ремонтної бригади та розміщення необхідного обладнання.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, техніка має автономну електростанцію з двигуном внутрішнього згоряння з вихідною напругою 220В змінного струму та номінальною потужністю не менше ніж 5 кВт.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: