П'ятниця, 08 березня 2024 11:32

DHL Group придбала 178 нових вантажівок на стисненому газі IVECO S-Way CNG

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, одна з провідних світових логістичних компаній, оголосила про велике замовлення 178 нових вантажівок IVECO S-Way CNG для свого німецького підрозділу.

Нові вантажівки, що працюють на bio-СNG, значно зменшать вуглецевий слід компанії та сприятимуть декарбонізації вантажних автомобільних перевезень.

Біо-CNG — це екологічно чисте відновлюване паливо, яке отримують із відходів та залишкових матеріалів.

Використовуючи біо-CNG, DHL скоротить викиди CO2 на 95 % в порівнянні з дизельними вантажівками — і навіть досягне негативного вуглецевого сліду до -120 %, якщо використовуватиме гній.

Нові вантажівки IVECO S-Way CNG в основному будуть використовуватися для міжвузлових перевезень у центрах видачі посилок DHL і для самовивозу клієнтів, а також для міської доставки до поштових відділень.

Вантажівки мають просторі кабіни, низький рівень шуму та високопродуктивні двигуни, які забезпечують запас ходу до 1000 км.

Технологія стисненого природного газу (CNG) наразі є найбільш розвиненою на ринку, тому інфраструктура є більш розвиненою, а транспортні засоби — більш доступними порівняно з іншими альтернативними системами живлення.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, група DHL вже багато років інвестує в альтернативні види палива й технології, що є частиною її зобов’язань по досягненню нульового рівня викидів до 2050 року.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: