Понеділок, 04 березня 2024 09:53

ЄС та UNDP надали Україні спеціально обладнані автомобілі для паліативної допомоги

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Європейський Союз (ЄС) та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні у партнерстві з Міністерством охорони здоровʼя України розподілили шість спеціалізованих автомобілів.

Ці автомобілі призначені для медичних закладів, з якими укладено договори про надання паліативної допомоги.

Ініціатива має на меті полегшити доступ до паліативної допомоги пацієнтам та їхнім родинам, особливо у віддалених районах, забезпечивши їх комфортним та безпечним транспортуванням до медичних закладів.

Автівки дозволять мультидисциплінарним командам надавати паліативну допомогу та підтримку пацієнтам та їхнім родинам, забезпечуючи комфорт та гідність.

Машини обладнані підіймачами для пацієнтів з інвалідністю, а також інвалідними візками та іншим допоміжним обладнанням.

Автомобілі паліативної допомоги були закуплені та обладнані UNDP в Україні у партнерстві з Міністерством охорони здоровʼя України за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в рамках проєкту «EU4Recovery – розширення прав і можливостей громад в Україні» (EU4Recovery).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автомобілі передані шістьом громадам: Ніжин, Чернігівська область; Конотоп та Ромни, Сумська область; Камʼянське, Дніпропетровська область; Миргород, Полтавська область;  Нова Водолага, Харківська область.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: