Середа, 07 лютого 2024 09:54

На Волині працюватиме цікава вантажівка Volvo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «Євро-Енерго-Альянс», що спеціалізується на рефрижераторних перевезеннях, отримала нову вантажівку.

Цього разу компанія обрала модель Volvo FH I-Save з потужним та економічним двигуном  D13К500 з системою  Turbo Compound, Євро 6, потужністю 500 кінських сил і напівпричіп рефрижератор Schmitz.

Компанія «Євро-Енерго-Альянс» обслуговує харчову промисловість, тому питання вчасності доставок, надійності, економічного споживання пального та безпеки є важливими приорітетами.

Завдяки пакету паливної економічності для двигуна з системою I-See, яка аналізує рельєф попереду і сприяє інтелектуальному вибору передач, економія пального цією вантажівкою досягається з легкістю.

Серед інших інструментів, що впливають на оптимізацію витрати палива, є круїз-контроль з оптимізованим режимом економічного руху I-Torque включаючи функцію I-Roll і сервіси Volvo Connect.

Високий рівень безпеки досягається завдяки Системі попередження зіткнень з функцією екстреного гальмування та адаптивному круїз-контролю, системі контролю за рухом по розмітці, розширеному пакету опцій для покращення оглядовості+.

Вантажівка має комфортну спальну кабіну FH Globetrotter XL з пакетом водіння, в який входить автономний кондиціонер.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у салоні водія чекає зручне сидіння, шкіряне кермо, холодильник, пакет для відпочинку з двома спальними місцями, розширена інформаційна система з 9¬ти дюймовим дисплеєм, USB та Bluetooth.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: