П'ятниця, 15 вересня 2023 10:03

Сапери Херсонщини отримали броньовані автомобілі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, українським саперам Херсонської області благодійники передали броньовані автомобілі.

В Херсонській обласній державній адміністрації розповіли, що машини передав благодійний фонд Ukrainian FireFighters Foundation.

Цей благодійний фонд спеціалізується на підтримці саме українських пожежників, рятувальників та саперів.

Благодійники передали у розпорядження ДСНС Херсонської області дві переобладнані автівки Land Rover Defender.

Цей транспорт дозволять піротехнікам безпечно дістатися до територій проведення робіт з розмінування та зменшить ризики для їх життя.

«Броньовані ЛендРовери, придбані завдяки вашій підтримці, щодня допомагають рятувальникам та допомагають рятувати життя українців», – розповіли у фонді.

Варто зазначити, що автівки Land Rover Defender вже не рідкість в Україні, вони також надходять на озброєння українських Сил оборони.

У квітні цього року Збройні сили Литви передали Україні партію позашляховиків Land Rover Defender та сухпайки для військових. Також раніше українські компанії модифікували ці позашляховики.

До прикладу, бронеавтомобіль «Козак-3» – це заброньований «Практикою» автомобіль підвищеної прохідності Land Rover Defender.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, роботи виконувались на замовлення Державної прикордонної служби України, а кількість виготовлених машин, ймовірно не перевищує кільканадцяти екземплярів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: