Середа, 19 липня 2023 11:53

DAF LF Electric успішно проїхала 2000 км під час випробування

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, завершено 5-денне випробування DAF LF Electric, яке проводила компанія DAF Trucks спільно з Cenex у рамках EV Rally 2023 по Великій Британії та Ірландії.

Електровантажівка подолала майже 2 тис. км, довівши свою надійність та готовність до експлуатації.

Ралі електромобілів стартувало у Кардіффі, столиці Уельсу. Першою зупинкою був Лондон, потім Едінбург (Шотландія) та Белфаст (Північна Ірландія). Фініш було встановлено у столиці Ірландії — Дубліні.

Захід був розроблений для демонстрації можливостей повністю електричних транспортних засобів (EV) та проектів екологічно чистої енергії.

Організатор ралі також хотів наголосити на важливості загальнодоступної зарядної інфраструктури, яка може обслуговувати більші електромобілі, включаючи вантажівки, такі як DAF LF, XD та XF Electric, із запасом ходу до 500 кілометрів на одній зарядці.

19-тонний LF Electric команди DAF-Cenex був відряджений для участі у випробуванні акумуляторних електровантажівок (BETT) – 18-місячному дослідженні ефективності електромобілів у повсякденній експлуатації, проведеному урядом Великобританії.

До складу BETT входять 20 електромобілів DAF LF, які зараз знаходяться в експлуатації.

DAF LF Electric оснащений електродвигуном потужністю 260 кВт (370 кВт пікової потужності), який живиться від кобальтової і не містить магнію літій-залізо-фосфатної батареї (LFP) потужністю 282 кВтг (252 кВтг ефективною).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це забезпечує LF Electric запас ходу до 280 кілометрів, що більш ніж достатньо для обслуговування щоденних маршрутів, які зазвичай використовуються для внутрішньоміських перевезень.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: