Середа, 05 липня 2023 11:16

MAN готується до серійного виробництва електровантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, MAN розпочне серійне виробництво нової електричної вантажівки на заводі в Мюнхені в 2024 році.

Щоб запуск виробництва нових електричних вантажівок пройшов максимально гладко, MAN розробив нову концепцію підготовки виробництва за допомогою Центру електронної мобільності (eMobility Center).

Орієнтована на майбутнє концепція включає не тільки нову електричну вантажівку, але й автомобілі зі звичайним приводом, оскільки в майбутньому обидва типи приводу будуть вироблятися на одній лінії.

«Щоб перехід від двигунів внутрішнього згоряння до електричних вантажівок був стійким у великих промислових кількостях, ми також маємо переосмислити виробництво.

Зокрема, етап, на якому наші клієнти вже запитують велику кількість електричних вантажівок, але все ще потребують дизельних вантажівок для певних маршрутів, потребує інноваційної та ефективної мережевої взаємодії для розробки продуктів та планування виробництва.

У цьому нам дуже допомагає комплексна концепція eMobility Center», - розповів Майкл Кобригер, член ради директорів з виробництва MAN Truck & Bus

У спеціально створеному Центрі вже пройшли навчання 2,6 тис. співробітників протягом понад 17 тис. годин із безпечного використання високовольтної техніки та нових електронних компонентів.

Близько 30 прототипів нового eTruck вже було створено таким чином у eMobility Center, ще 26 з'являться цього року.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, їх випробовують у найжорсткіших випробуваннях на льоду, снігу та в екстремальну спеку, щоб поступово наблизити новий MAN eTruck до серійного виробництва.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: