Понеділок, 29 травня 2023 18:40

Під Києвом працює виставка техніки IVECO. Фото

Нагадаємо, під Києвом розпочався тиждень відкритих дверей (а по суті – виставка техніки) провідного дилера техніки IVECO в Україні, компанії АМАКО. І там є на що подивитись.

Наразі пропонуємо вашій увазі фото. Докладніше про новинки – розповідаємо окремо.

Розпочинається експозиція з лінійки 4х4, яка відкривається двома модифікаціями конфігураціями "легкої" моделі Daily. Зазначимо, суцільнометалевий фургон - це новинка на ринку України (докладніше читайте тут).

 Виставка IVECO

Як розповіли представники компанії, перші поставки Daily 4х4 в Україну були дуже обережними – спочатку було невідомо, як на них відреагує ринок. Проте вже зовсім скоро IVECO Daily 4х4 зарекомендували себе з найкращого боку. Спочатку їх випробували компанії, яким була потрібна «прохідність» машин для доставки невеликих вантажів, а потім машинами зацікавилися державні організації, які проводять обслуговування у важкодоступних місцях.

На сьогоднішній день на базі IVECO Daily 4х4 виготовлені автовежі, вахтівки, побутовки, автобуси 4х4, електричні та газові лабораторії, самоскиди.

Повнопривідні Daily тепер в автопарках таких компаній як Укргазвидобування, Укрнафта, Укренерго: вони обслуговують станції, на під'їздах до яких реальна бездоріжжя та відсутнє якесь покриття.

На популярність машин зіграли такі фактори як вибір кабін (подвійна, одинарна) та широка лінійка колісних баз.

Далі представлений IVECO EuroCargo 4x4 і лінійка T-Way.

 

Всі презентовані T-Way отримали оновлений двигун Cursor 13 (Euro V, але можна замовити і Euro VI), нові кабіни, новий дизайн в стилі S-Way, тощо. В парі з двигуном - роботизована або механічна 16-ступінчаста КПП. Авто можуть мати конфігурації 4х4, 6х6, 8х8, а ще 6х4, 8х4. 

 Виставка IVECO

Автомобілі здатні долати важкі дорожні умови та виконувати складні завдання. T-Way характеризується особливою конструкцією, розрахованою для надскладних умов бездоріжжя. Це і висота рами, і сталевий бампер, і підніжки, і спеціальний захист радіатора, і металеві решітки для захисту фар.

Далі - нова лінійка тягачів S-Way в різних виконаннях.

 

І не тільки тягачів.

 

Продовжують експозицію модифікації EuroCargo.

 

І наприкінці - цілий ряд різноманітних модифікацій Daily.

 

 

Демонстрація техніки в АМАКО відбувається щоденно з 29 травня по 2 червня 2023 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: