Понеділок, 29 травня 2023 17:00

В Україні представили нову модифікацію IVECO Daily

Нагадаємо, під Києвом розпочався тиждень відкритих дверей (а по суті – виставка техніки) провідного дилера техніки IVECO в Україні, компанії АМАКО. І одна з новинок для українського ринку – нова модифікація IVECO Daily 4х4 – суцільнометалевий фургон.

Як розповіли представники компанії, перші поставки Daily 4х4 в Україну відбулись у 2020-2021 рр., і були дуже обережними – спочатку було невідомо, як на них відреагує ринок. Проте вже зовсім скоро IVECO Daily 4х4 зарекомендували себе з найкращого боку. Спочатку їх випробували компанії, яким була потрібна прохідність машин для доставки невеликих вантажів, а потім машинами зацікавилися державні організації, які проводять обслуговування у важкодоступних місцях.

На сьогоднішній день на базі IVECO Daily 4х4 виготовлені автовежі, вахтівки, побутовки, автобуси 4х4, електричні та газові лабораторії, самоскиди.

Повнопривідні Daily тепер в автопарках таких компаній як Укргазвидобування, Укрнафта, Укренерго: вони обслуговують станції, на під'їздах до яких реальне бездоріжжя та/або відсутнє покриття. На популярність машин зіграли такі фактори як вибір кабін (подвійна, одинарна) та широка лінійка колісних баз.

І от тепер, розвиваючи лінійку техніки, в Україні представили цільнометалевий фургон IVECO Daily 55-180 з повним приводом (ще й з усіма блокуваннями).

 IVECO Daily 4х4

Ця модель має кілька варіантів об’єму (від 9 до 18 куб.м.), повна маса – 3,5, 5,5 або 7 тонн.

В базовому оснащенні вже є металевий захист, силові елементи, тощо.

І, нагадаємо: окрім виконання у вигляді цільнометалевого фургону, Daily 4х4 може постачатися як шасі, на якому можна встановити майже будь-які надбудови.

 IVECO Daily 4х4

Тож повнопривідний IVECO Daily може використовуватись в газотранспортній, нафтодобувній, будівельні сферах. Автомобіль стане у пригоді робітникам сільського господарства і лісової галузі, особливо цікавий цей автомобіль для експлуатації у гірських районах. Його можна використовувати у комунальному господарстві або для виконання певних функцій (пожежогасіння, швидка медична допомога, рятувальні операції тощо). Не меншої уваги заслуговує автомобіль з боку мисливців, рибалок та любителів активного відпочинку.

 IVECO Daily 4х4

Демонстрація техніки в АМАКО відбувається щоденно з 29 травня по 2 червня 2023 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: