Понеділок, 24 квітня 2023 13:47

Фонд Spirit of America передав ЗСУ десять позашляховиків

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, благодійний фонд Spirit of America (США) передав українським підрозділам 10 позашляховиків Ford Ranger.

Найближчим часом вони рушать на лінію фронту. Всього фонд планує передати 32 автомобілі.

БФ Spirit of America здійснює підтримку України з 2014 року. З початку широкомасштабного вторгнення фонд забезпечив постачання в Україну 200 тонн захисного спорядження (бронежилети, шоломи) для українських воїнів на суму понад $25 млн.

– Ці дизельні потужні позашляховики на відмінно справлятимуться із завданнями, які ми маємо на сьогодні, – розповів командир окремого структурного підрозділу ЗСУ.

Найголовніші переваги Ford Ranger – висока прохідність, маневреність, максимально безшумне пересування, повний привід, що полегшує подолання перешкод, а також місткість за рахунок додаткової кабіни.

До передачі цих автівок долучилися представники фонду «Кастуся Калиновського».

– Ці пікапи дуже потрібні українським бійцям на передовій. Ford Ranger можна використовувати під час рейдів мобільних груп та розвідки, для доставки вантажів та евакуації поранених.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ця модель має хорошу прохідність, блокування міжосьового диференціала, повний привід тощо. Такий автомобіль може врятувати життя бійцям,  каже представник фонду «Кастуся Калиновського».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: