Вівторок, 08 листопада 2022 09:59

Порошенко з волонтерами відправили захисникам Півдня вантажівки DAF

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Петро Порошенко з волонтерами ГО «Справа Громад» зібрали черговий вантаж на південний фронт.

Артилеристам, десантникам та бійцям тероборони відправляють три вантажівки DAF, маніпулятори для завантаження снарядів, а також генератори, сотню буржуйок і медичне спорядження для швидкої допомоги.

«Південь вирішує зараз долю України. Нам треба відбити Херсон, нам треба забезпечити наступ для того, щоб звільнити українців», – наголосив п’ятий Президент.

«В умовах атаки на енергетичну інфраструктуру наші бійці на фронті потребують електроенергії. І це дуже великий дефіцит – 15 дизель-генераторів Hyundai та п’ять бензинових генераторів на 2,5 кВт, разом 20 завтра вирушають на південь», – зазначив Порошенко.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, «наступають мінусові температури вночі, і це – сотня буржуйок, які вже зарекомендували себе дуже добре. Тентована вантажівка DAF, щоб підвозити артилерійські розрахунки. А це вантажівки – з маніпулятором для артилерії.

А це – колеса, бо у нас всі машини перевзуті у нову гуму, з новими акумуляторами і просервісованою паливною системою. Це – великий труд нашої великої команди», – розповів лідер «ЄС».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: