Вівторок, 28 червня 2022 11:52

Чим особливі британські бронемашини Husky, які використовують бійці ЗСУ

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у відкритих джерелах з’явились вказівки про те, що бійці Збройних Сил України уже використовують на фронті британські бронеавтомобілі типу Husky TSV.

Скільки саме британських Husky TSV – дані розкриваються. Але достеменно відомо, що ці бронемашини входять до переліку 250 ББМ різних типів, які уже отримала наша армія від наших союзників.

Бронеавтомобіль Husky TSV був розроблений замовлення британської армії лише в 2006 році. Першопочатково розроблявся саме для виконання задач по патрулюванню території, але також може використовуватись як командно-штабна машина або ж як санітарний автомобіль.

Відповідно, Husky TSV має такі характеристики – довжина корпусу в 6,4 метри, маса в 7 тонн, екіпаж – 4 особи, включно з командиром та водієм, озброєння – кулемет 12,7 мм. Бронезахист цієї машини можна покращити «накладною бронею» від ізраїльської фірми Plasan Sasa, два зйомні комплекти йдуть «в пакеті» з самою бронемашиною Husky TSV.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Husky TSV може розвивати швидкість на трасі до 113 км/год, є центральна система підкачування шин Dana.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: