Понеділок, 27 червня 2022 09:45

Партизани пустили під укіс ешелон з боєприпасами для псковських десантників

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, схоже, розмови про такий собі «рух опору» на території РФ таки мають реальне підгрунтя

ЗМІ та соцмережі повідомляють, що в Псковській області РФ зійшов з рейок вантажний ешелон, який перевозив боєприпаси для частин армії РФ. За деякими даними, цей епізод трапився ще два дні тому.

Ця аварія ешелону зі снарядами спричинила настільки великий переполох, що співробітники ФСБ на декілька годин очепили місце трощі, і не допускали туди рядових залізничників РЖД для проведення відновлювальних робіт на колії.

Судячи із локації, цей ешелон віз боєкомплект для недобитих залишків 76-ої Псковської десантно-штурмової дивізії армії РФ.

Окремий цікавий момент – технологія, як було цей поїзд пущено під укіс. Виходячи з усього, невідомі партизани просто викрутили усі можливі кріплення на доволі протяжній ділянці колії.

Щоб таке зробити, потрібен спеціальний інструмент, а головне – знання графіку, коли саме мав цей поїзд. Ну і розуміння, де саме краще скрутити ці кріплення - ешелон пішов під укіс на одноколійній ділянці, підігнати залізничний кран для підйому вагонів дуже проблемно.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, судячи з цих вводних, розмови про такий собі «рух опору» на території держави-агресора таки мають реальне підгрунтя. Навіть якщо цей феномен має не настільки масштабний характер, щоб цього вистачило для падіння рашистського режиму.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: