Понеділок, 20 червня 2022 13:12

ЗСУ знищили морські вишки рашистів поблизу Зміїного

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, повідомляється про роботу українських літаків-штурмовиків та численні вибухи

За поки що не підтверджено офіційно інформацією, Збройні Сили України завдали потужного удару в районі тимчасово окупованого рашистами острова Зміїний.

Спочатку в соцмережах з’явилося повідомлення народного депутата Олексія Гончаренка про атаку острова Зміїний та 35 вибухів на ньому. Згодом Олексій Гончаренко уточнив, що наші обстріляли так звані «вишки Бойка», які використовуються для видобутку вуглеводнів на шельфі.

За деякими даними, рашисти намагалися використовувати морські платформи для того, щоб спробувати підняти із дна знищений Силами оборони України флагман ЧФ РФ крейсер «Москва».

Так чи інакше, в рашистських пабліках наразі ця інформація підтверджується, а саме, що були пошкоджені чи знищені морські вишки. Про ураження цілей на острові Зміїний поки що не повідомляється.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, однак, як пишуть користувачі соцмереж, із приморських населених пунктів Одещини було дуже добре чути тривалі численні вибухи в цьому районі. Не виключено, що удару було завдано і по острову Зміїний.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: