Четвер, 02 червня 2022 10:44

ЗСУ знищили два десантні катери рашистів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на Південному напрямку 1 червня знищено 21 окупанта, 4 танки, 1 САУ, 3 безпілотники та 2 катери

Оперативне Командування «Південь» повідомило інформацію щодо оперативної ситуації станом на 1 червня.

«В нашій операційній зоні триває ведення бойових дій по зайнятих рубіжах. Ворог не знаходить сил та підтримки для створення нових ударних угруповань. Намагається компенсувати свою нездатність до атак авіаційними та артилерійсько-ракетними ударами.  Парою ворожих гелікоптерів Мі-8 атаковані наші позиції. Без втрат.

А ось безпілотні розвідники, що збирали інформацію з неба над Миколаївщиною, відзвітувати не встигли, оскільки були влучно збиті нашими зенітно-ракетними підрозділами», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, повідомляється, що наші ракетно-артилерійські підрозділи за добу позбавили противника 21 рашисти, 1 зенітної та 1 самохідної артилерійської установки, 4 танків Т-72, 4 одиниць броньованої та 3 автомобільної техніки, 3 БПЛА, 3 польових пунктів боєприпасів, а також 2 швидкісних десантних катерів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ці катери були приховані рашистами в Дніпро-Бузькому лимані в готовності до відпрацювання диверсійної-розвідувальних дій.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: