П'ятниця, 13 травня 2022 08:54

Підраховано катастрофічні втрати ворога у спробі переправитися через С. Донець

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Збройні Сили України знищили чергову переправу ворога, яку той навів через річку Сіверський Донець, намагаючись врятувати десант ЗС РФ, який потрапив у «пастку».

Так, зазначається, що 12 травня, рашисти здійснили спробу евакуювати той десант, який два дні назад зміг перейти через Сіверський Донець, однак потрапив під удари артилерії ЗСУ.

Однак переправа, через яку хотіли евакуюватися рашисти, була знищена ЗСУ, тому вони просто кинули свою техніку і перепливли річку.

Загалом підрозділи рашистської окупаційної армії, після спроб навести переправу через Сіверський Донець, зазнали просто катастрофічних втрат. Як підрахували користувачі у Twitter, усього ворог під час спроб переправитися через річку втратив 73 одиниці різної техніки.

Варто звернути увагу й на таке – серед знищеної техніки можна побачити й БМД, й БТР-Д, тобто, через Сіверський Донець перекидалися піхотні частини впереміш з десантниками.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це наштовхує на думку, що РФ кинула на той напрямок «змішану» БТГ, сформовану, ймовірно, з залишків тих батальйонно-тактичних груп, які вже брали участь у бойових діях, але зазнали поразки на полі бою і втратили значну кількість живої сили та техніки.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: