Четвер, 05 травня 2022 10:40

На півдні України ЗСУ вразили близько 130 ворожих цілей

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, зокрема, знищено самохідні гаубиці та бронетехніку рашистів, а також ліквідовано півсотні окупантів.

Збройні сили України за добу уразили близько 130 ворожих цілей і знищили 50 російських окупантів на півдні. Про це повідомляє оперативне командування «Південь» у соціальній мережі Facebook.

«За добу ракетно-артилерійськими та авіаційними підрозділами сил оборони півдня України нанесено ураження близько 130 ворожих цілей.

Що забезпечило втрати противника у кількості 50 рашистів та 11 одиниць техніки - а це 2 самохідні гаубиці «Мста-С», 5 одиниць броньованої та 3 автомобільної техніки, 1 БПЛА», - йдеться у зведенні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також стало відомо, що склад корабельного угруповання окупантів у Чорному морі суттєво не змінюється.

«Три ракетні кораблі та один підводний човен знаходяться в готовності до завдання ракетного удару, але наші сили оборони та засоби ППО цілодобово відслідковують обстановку і в акваторії Чорного моря, і в повітрі, і на всіх стратегічних напрямках», - наголошується у зведенні.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: