П'ятниця, 29 квітня 2022 15:00

Аеророзвідка показала як бойові дрони знищують окупантів

Щодня в небо над Україною здіймаються дрони Аеророзвідки, щоб сприяти силам безпеки та оборони нашої держави в перемозі над російськими загарбниками. 

Таким чином вони збираються інформацію щодо переміщення ворожих військ для розвідувальної системи Delta, в якій акумулюються дані із супутників, розвідки дронів, радіоперехоплень та інформаторів на окупованих територіях – передає abcd24.net.

Система використовується українськими військовими для ситуаційної обізнаності та планування подальших дій. Безпосередньо Аеророзвідка використовує систему для координації бойових рейдів.

До “повітряного флоту” Аеророзвідки належать як комерційні безпілотники, так і октокоптери моделі R18. Останні були розроблені нами “з нуля”. Ці дрони можуть похвалитися дальністю дії на 4 км, часом польоту 40 хв і здатністю скинути 5 кг корисного навантаження.

Окрім того, октокоптер R18 чудово підходить для нічних польотів, він може вести точну розвідку та направляти артилерійський вогонь, а також знищувати техніку та живу силу противника. Саме тому один зі слоганів Аеророзвідки – “Бачимо ворога і вдень і вночі”. 

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: