Четвер, 17 лютого 2022 09:52

Армія отримає першу партію модернізованих танків Т-64

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ХБТЗ цього місяця планує відвантажити ЗСУ першу у 2022 році партію оновлених Т-64

Завод вже завантажений на цей рік численними замовленнями від Міноборони України й виконує роботи з постачання чотирьох модифікацій танків. Зокрема, перша партія оновлених Т-64, яку збираються відвантажити Збройним силам України, майже готова.

Цікаво, що в бойових машинах встановлюватиметься нове обладнання, завдяки якому екіпаж танка може спостерігати ситуацію навколо з кількох камер, побачити дані навігатора та контрольні показники роботи двигуна

Оновлений танк отримав близько восьми покращень. Зокрема, решітчасті протикумулятивні екрани, додатковий захист паливних баків, сучасну апаратуру внутрішнього зв’язку та комутації й гумові захисні підбаштові щитки.

Ще однією версію, яку вже замовило Міністерство оборони України, стане партія модернізованих командирських танків Т-64БВК. Про створення вперше за часів Незалежності України глибокої модернізації такої машини повідомили наприкінці 2021 року.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, загальна кількість замовлених танків та їх назви не уточнюються, але керівництво держпідприємства повідомило, що бронетанковий завод наразі передає замовнику по чотири одиниці техніки щомісяця. Це стосується як відремонтованих танків Т-64 та Т-80, так і нових модернізованих Т-64БМ2.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: