Понеділок, 20 грудня 2021 09:41

В Індонезії хочуть випускати український бронеавтомобіль «Козак-2М2»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Індонезія розглядає можливість виробництва українського бронеавтомобіля «Козак-2М2» за ліцензією.

Український виробник спеціальної автомобільної техніки – Науково-виробниче об’єднання «Практика» співпрацює з місцевою індонезійською державною компанією PT Pindad, яка планує налагодити ліцензійне виробництво бронеавтомобіля «Козак-2М2» на своїх потужностях в Індонезії.

У 2020 році між НВО «Практика» та PT Pindad був підписаний Меморандум про співпрацю. У вересні того ж року, делегація Міністерства оборони Індонезії здійснили візит на підприємство. Індонезійці ознайомилися із виробничими потужностями та останніми розробками військової техніки.

Нині у Індонезії експлуатують два бронеавтомобіля «Козак» фото перевезення, яких з’явилися у соціальних мережах у січні 2021 року.

Щодо виробництва цих машин, то мова йде про нову версію індонезвійського тактичного бронеавтомобіля під назвою Komodo, який і буде фактично «Козаком», виготовленим по ліцензії на місцевому підприємстві.

Нещодавно у соціальних мережах з’явилися зображення бронеавтомобіля «Козак» в Індонезії зі зміненим дизайном, який відрізняється від всіх попередніх машин сімейства.

Індонезійські джерела назвали цю машину прототипом, який представила оборонна компанія PT Pindad зі зміненим зовнішнім виглядом, особливо у передній частині корпусу бронемашини, її капоту та решіткою радіатора.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, більш детальної інформації не було зазначено, але через погану якість зображення можна лише припустити, що бронекорпус залишився без змін.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: