Четвер, 09 грудня 2021 11:51

Польща купує 300 бронемашин та 250 танків

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Міністерство оборони Польщі уклало угоду зі США на поставку 300 вживаних бронемашин COUGAR класу MRAP.

Нагадаємо також, що в липні 2021 року стало відомо, що Польща купує у Сполучених Штатів 250 танків Abrams у модифікації M1A2 SEPv3.

Транспортні засоби COUGAR разом із логістикою та навчальним пакетом надійдуть до Війська Польського у першому кварталі 2022 року.

Заявлено, що бронемашини мають зміцнити військових, розташованих у східній частині країни. У Міноборони Польщі таке рішення називається невідкладною потребою. Вартість контракту наразі залишається невідомою.

Cougar – це транспортний засіб класу MRAP. Розроблялася з метою протимінного захисту армії США. Перші постачання розпочалися у 2004 році.

Польські спецпризначенці вже використовують 45 машин категорії MRAP – M-ATV M1240A1. Польща отримала ці машини у 2015 році в дар від США. Їхня експлуатація підтримується компанією Rosomak SA, яка підписала угоду про співпрацю з Oshkosh Defense у травні 2021 року.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у його рамки, серед іншого, входить забезпечення виробництва, навчання та технічне обслуговування повнопривідних автомобілів, що використовуються у польських збройних силах.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: