Субота, 25 вересня 2021 19:31

Для ЗСУ випробовують мобільну станцію очищення води

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в інтересах Збройних сил України проводять випробування рухомої станції очищення води «Джерело-2000».

У Державному науково-дослідному інституті випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки, в інтересах Збройних сил України (ЗСУ) проводять визначальні відомчі випробування дослідного зразка рухомої станції для очищення води «Джерело-2000».

Рухома станція очищення питної води призначена для забезпечення підрозділів питною водою, отриманою шляхом очищення забрудненої води від різного виду забруднень за допомогою хімічних реагентів та фільтрів.

Тестування здійснюють за власною розробленою програмою та методиками фахівців наукового закладу.

Метою випробувань є перевірка та підтвердження заявлених розробником тактико-технічних та експлуатаційних характеристик рухомої станції для очищення води в умовах використання у ЗСУ, які максимально наближені до реальної експлуатації військовими підрозділами.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за результатом визначальних відомчих випробувань буде прийматись рішення щодо можливості допуску станції «Джерело-2000» до експлуатації в Збройних Силах України.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: