Неділя, 25 квітня 2021 12:58

Армія Великобританії модернізувала майже 400 вантажівок MAN

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія MAN Truck & Bus UK завершила модернізацію 382 чотиривісних вантажівок MAN HX, котрі перебувають в складі британських Збройних сил.

Угода вимагала від MAN встановити та інтегрувати нову систему завантаження піддонів та контейнерів (Enhanced Palletised Load System, або EPLS) на чотиривісні вантажівки HX Збройних сил Її Величності, які компанія MAN постачала до МО країни за окремим контрактом підписаним у 2005 році.

Після прибуття на підприємство, кожен з 382 автомобілів був розібраний та під час модернізації оснащений новими 2500 комплектуючими. Зараз транспортні засоби відповідають вимогам Міністерства оборони Великої Британії щодо ефективного завантаження як стандартних 20-футових контейнерів, так і їх системи завантаження піддонів.

Щоб забезпечити як контроль якості, так і терміни виконання робіт, компанія MAN Truck & Bus UK найняла нову команду з-понад 40 кваліфікованих техніків. Термін роботи над цим контрактом тривав 32 місяці. Цей проект був і залишається першим у своєму роді для Міністерства оборони Великої Британії.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, останній модернізований вантажний автомобіль ​​було передано Міністерству оборони Великої Британії 18 березня 2021 року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: