Понеділок, 02 вересня 2024 13:34

154 механізовану бригаду озброїли американськими БТРами

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, армійців зі складу 154 окремої механізованої бригади озброїли американськими бронетранспортерами M1117.

Нові бронетранспортери, які були надані Сполученими Штатами Америки використовувались військовими для відпрацювання навичок з проведення штурмових дій.

Окрім цього, деякі з них були оснащені так званими «мангалами» для підвищення живучості бойової машини проти скидів та FPV-дронів.

Першочергово бронетранспортер розроблявся для проведення патрулювань у різноманітних умовах та оснащений 12.7 мм кулеметом M2 Browning та 40-мм гранатометом Mk.19.

Озброєння розміщене у башті з одним членом екіпажу, який здійснює автоматичну стрільбу та наведення з 40 мм гранатомета та кулемету калібру 12,7 мм.

Бронювання машини складається з безпосередньо броньованого корпусу, а також додаткових модулів керамічного захисту розроблені компанією IBD Deisenroth Engineering.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модулі розраховані на підвищення стійкості корпусу до влучань куль калібру 5.56 мм, а також 7,62 мм, що забезпечує високий рівень живучості.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: