Четвер, 18 липня 2024 09:52

На озброєння бригади «АЗОВ» надійшла модернізована бронетехніка

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, бригаду Нацгвардії «АЗОВ» озброїли модернізованими українськими бойовими машинами піхоти БМП-1ТС.

БМП-1ТС використовувалися під час тренувань бригади з відточення взаємодії. Вишкіл на них проходили бійці 2-го батальйону 12-ї бригади спеціального призначення.

«Азовці відпрацьовують десантування з бронетехніки, надання медичної допомоги та евакуацію пораненого з поля бою», — розповіли у бригаді.

БМП-1ТС замість старої 73-мм гармати отримала новий бойовий модуль «Спис-Синтез».

Український бойовий модуль оснащений тепловізійною оптикою, потужним стабілізатором та несе 30-мм гармату ЗТМ-1, автоматичний гранатомет КБА-117 і ПТРК «Стугна».

Ще у 2018 році компанія «Техімпекс» почала розробляти бойовий модуль «Спис», який призначений для модернізації БМП-1.

Він зібраний з українських комплектуючих та у співробітництві з низкою українських компаній.

Головне, чим він відрізняється від інших вітчизняних бойових модулів, — це система управління вогнем «Синтез» від «Цифрових технологій». Мова йде про новий стабілізатор озброєння, комплекс управління озброєнням та оптико-електронний модуль.

У системі реалізовано автоматичне захоплення та супроводження цілі. У поєднанні з чіткою та плавною роботою стабілізатора вдалося досягти нового рівня ефективності стрільби, як з місця, так і на ходу та під час подолання водних перешкод.

На визначально-відомчих випробуваннях всі стрільби виконані на «відмінно», зокрема й під час стрільби з ПТРК з ходу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в новоствореній 150 механізованій бригаді також помітили нові бойові машини піхоти БМП-1ТС.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: