Понеділок, 24 червня 2024 13:48

Rheinmetall представив новітню бойову машину

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, німецький оборонний гігант Rheinmetall вперше представив нову колісну бойову розвідувальну машину на виставці Eurosatory 2024 у Парижі.

Основою для машини став плаваючий варіант нового бронетранспортера Fuchs Evolution 6×6.

З цією машиною Rheinmetall брав участь у конкурсі на наступне покоління розвідувальної машини Бундесверу «Korsak», де вона конкурувала з БТР Patria 6×6 і Piranha 6×6.

Показана в Парижі бойова розвідувальна машина оснащена бойовим модулем від словенської компанії Valhalla Turrets, який важить близько 700 кг і озброєний автоматичною гарматою Rheinmetall типу KBA калібру 25х137 мм з подвійною стрічковою подачею боєприпасів.

Внутрішній об’єм бойової розвідувальної машини на базі Fuchs Evolution, має достатньо місця для екіпажу та додаткового обладнання.

Машина оснащена потужною розвідувальною оптичною станції, що знаходяться на висувній щоглі, а також систему 360-градусного огляду з об’єднаним денним і нічним баченням, а також систему попередження про лазерне опромінення.

Колісна бойова розвідувальна машина від Rheinmetall має допустиму загальну масу 24,5 тонни.

Минулого року німецький концерн Rheinmetall продемонстрував оновлену версію БТР Fuchs у чорному кольорі, яка отримала назву Evolution.

Нова модель отримала двигун потужністю 455 кінських сил. БТР може  розвивати максимальну швидкість до 100 кілометрів на годину, а запас його ходу складає понад 800 кілометрів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, бронетранспортер доступний у декількох варіантах, наприклад, платформа може слугувати інженерною або медичною машиною, також її можна дообладнати для знешкодження вибухонебезпечних предметів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: